Kurs

Vi arrangerer jevnlig fysiske og digitale kurs, sammen med våre dyktige lederutviklere. Her finner du en oversikt over aktuelle digitale kurs. Følgende kurs er tilgjengelig og kan bli kjørt direkte på våre digitale plattformer.
Bli en bedre leder
- lær hva de beste gjør
Alf Inge Cleve-Stiansen

Dette kurset er for deg som ønsker å oppgradere lederskapet ditt og få noen helt konkret verktøy og teknikker inspirert fra de beste lederne. Tilbakemeldinger på denne ”pakken” er at den er like relevant for deg som er ny som leder og for deg som har stått i lederskapet en stund og både trenger og ønsker utvikling. Dette kurset tar deg effektivt inn til kjernen av hva de beste gjør, med konkrete teknikker og metoder som du kan få omsette i ditt eget lederskap. Vi trener på å bli en mer coachende leder.
Hvordan lede Primadonnaen og de autonome kunnskapsmedarbeiderne?
Lise Holsen

Har du opplevd at medarbeidere boikotter deg som leder? Holder seg ikke oppdatert på informasjonen, stiller ikke på obligatorisk møter, kommer og går som det passerer dem, rett og slett at de ikke “TAR” ledelse? Det KAN være at du har å gjøre med en PRIMADONNA - en art av kunnskapsmedarbeideren. Som leder i offentlig sektor er du ofte leder av kunnskapsmedarbeidere. Dette er mennesker som har en tung faglig bakgrunn, og som utfordrer har praktisert selvledelse. De har høy grad av integritet, og kan ofte mene sterkt. Dette setter et ekstra forventnings-trykk på deg som leder, og kan lett innebære kimen til konflikter hvis du ikke er bevisst på utfordringene i ledelse av denne typen medarbeidere.
Hvordan lage gode digitale møter i en hver dag med hjemmekontor?
Solid Utvikling

Hvordan skal vi lede gjennom bruk av lag og zoom? Hva trenger spise medarbeidere og brukere fra deg når dere alle sitter på hjemmekontor? Hvordan påvirker denne situasjonen energi, motivasjon og effektivitet? Hvilke rettigheter og plikter har vi når vi jobber hjemmefra? Hva blir annerledes når jeg skal gi tilbakemeldinger, gjennomføre vanskelige samtaler og veilede mine medarbeidere og brukere? Hvordan opprettholder vi gode relasjoner i et team når vi kun møtes digitalt? Disse viktige og vanskelige spørsmålene behandles på kurset «Digital fjernledelse».
Lederprogram for barnehageledere
Alf Inge Cleve-Stiansen

Er du leder i en barnehage? Nå har du muligheten til å delta på et spennende, praktisk og effektfullt lederutviklingsprogram tilpasset bransjen: Digitale workshops, fysiske samlinger, egen coach og tilgang til et univers av faglig påfyll når du må ønske er noen av ingrediensene i programmet.

Kurs i strategisk fagforeningsledelse
Alf Inge Cleve-Stiansen, Alf Kåre Knudsen og Susanne Slaatsveen

Dette kurset består av et tre dager langt program, samt et webinar, der du kan lære teknikker for lederskap og god kommunikasjon i tillitsvalgtrollen.
Fra sjef til leder - Modig ledelse
Svein Harald Røine

Alle kan bli sjef. Det er bare å takke ja til stillingen. Da har du makt, myndighet og kontroll over din avdelings eller organisasjonens ressurser. Men, du er ikke dermed automatisk en god leder eller en leder som medarbeiderne ønsker å følge. Kravet til ledere blir bare større og større. I dette kurset vil du lære å takle disse kravene litt bedre
Bedre ledelse gjennom
sterkere relasjoner
Susann Goksør Bjerkrheim

Hva vil du oppnå på dette kurset? Lære å håndtere ulike medarbeidere på en mer effektiv måte. Økt selvinnsikt og forståelse for hvordan motivasjon og drivkraft styrer atferd og påvirker relasjoner. Bedre evnen til å styrke egen og andres motivasjon og selvfølelse. Øke mulighetene for gjennomslag i din kommunikasjon med andre. Forebygge og unngå unødvendige konflikter.

Den digitale teamleder

Puzzle Learning

Virtuell ledelse eller fjernledelse blir stadig mer aktuelt for stadig flere ledere, noe som betyr at det må bygges ny kompetanse innenfor bruken av ulike digitale verktøy for å kunne henge med i utviklingen. I tillegg må lederskapet tilpasses en digital hverdag, der krav og forventningene endrer seg fra det tradisjonelle lederskapet ansikt-til-ansikt på den fysiske arbeidsplassen.

Hverdagsledelse

Trude Falck Bjånes

Lederutvikling er en livslang reise, ikke en snartur innom. 
I dette nettbaserte kurset får du kunnskap, inspirasjon og praktiske lederverktøy du kan ta i bruk med en gang.
Kurset er digitalt og går over 10 moduler.
Det aller beste er når kunden velger et skreddersydd lederkurs som består av: fysiskmøte – webinar og så tilgang til dette nettbasert materiale og medfølgende hefte. 
Prisen på kurset er 8.900, - (ikke mva på kurs)
Ved grupper gis rabatt - ta kontakt for tilbud.

Created with