Månedens medlemsfordel i YS

I hele januar kan du som YS-medlem få 50% rabatt på alle kurs i Mitt Lederunivers! Enten du ønsker deg bredere kompetanse innenfor enkeltområder eller du tenker mer langsiktig, og tegner et abonnement som gir deg tilgang til ALLE kurs, er rabatten den samme! Du sparer altså flere tusen kroner om du benytter deg av muligheten til å abonnere et helt år med januar-rabatten.

Spennende aktiviteter

I tillegg til rabatten på 50% som gjelder hele januar for deg som YS-medlem, byr Mitt lederunivers denne måneden på massevis av spennende aktiviteter: Det blir podcaster, webinarer, foredrag og ledertips, så her er det bare å følge godt med, slik at du skaffer deg et forsprang i løpet av årets første måned.

+ en rekke fordeler i samarbeid med våre samarbeidspartner

Fra vugge til grav

En skikkelig pangstart 4. januar: Advokat Alf Kåre Knudsen holder et gratis webinar som tar for seg rettigheter «fra vugge til grav». Kanskje ikke fullt så vidtrekkende, men i alle fall hvilke rettigheter du har fra du får den første jobben og til pensjonen inntreffer helt eller delvis. Vi garanterer at de aller fleste vil få en og annen aha-opplevelse!

Verdens mest effektive lederstil

Her kommer et webinar som tar for seg det aller siste fra forskningens verden. Moderne forskning har nemlig avslørt verdens aller mest effektive lederstil i en hybrid hverdag. Dagsaktuelt og ikke minst både utfordrende og spennende webinar. Og vår foreleser Tor Berntsen vil ta deg med på reisen. I tillegg til webinaret byr han på online kurs.

Politisk skolering

MLU lanserer politisk skolering i sin portal. Dette gir deg som medlem eller tillitsvalgt muligheter for å utvikle deg som politiker, og ikke minst skolere deg for de mange oppgavene som vil møte deg i tiden som kommer. Du vil kjenne deg bedre forberedt, tryggere og ikke minst ha bedre grunnlag for egne meninger i de oppgavene du har påtatt deg.

Strategisk fagforeningsledelse

MLU lanserer et eget program i strategisk fagforeningsledelse. Her møter du folk med solid erfaring fra ledelse samt utviklere med lang fartstid innen fagbevegelsen. Sammen har vi laget et program som setter tillitsvalgte i stand til å jobbe med strategisk ledelse. Noe vi mener er viktig når vi møter toppledelsen i drøftinger og forhandlinger. Her oppfordrer vi at alle fagforeninger i en bedrift deltar sammen på kurset.

Lovpålagte kurs

Gjennom en av samarbeidspartnerne, Systemfag, til Mitt Lederunivers får du tilgang til alle lovpålagte kurs. Det er overraskende mange som enda ikke har dette på plass, men gjennom dette opplegget kan du og bedriften/avdelingen du jobber i, komme i mål også på dette feltet. I kampanjeperioden vil alle som bestiller et kurs fra systemfag, få gratis lovpålagt HMS kurs for ledere.

LØRN

MLU lanserer også, i samarbeid med LØRN, podkaster innen ledelse. Først ut er YS leder Hans- Erik Skæggerud den 17.01.2023. Deretter kommer Svein Harald Røine om modig lederskap og så avslutter vi med Marco Elsafadi om relesjonens kraft.

Mestre

Mestre gjør medisinsk kunnskap om stress og stressplager tilgjengelig for folk flest. Appen byr på lærerike foredrag, nyttige øvelser og en inspirerende podkast – slik at du kan jobbe med utfordringer på din måte, når og der du vil.

Systemfag

Systemfag Norge AS er en totalleverandør av HMS-løsninger og leverer fysiske og nettbaserte kurs, samt landsdekkende bedriftshelsetjeneste. Vi vet at HMS og Kvalitetsstyring kan være tungt stoff. Vårt mål er derfor å være din HMS-Partner, slik at du kan fokusere på kjerneverdiene i din virksomhet. 

MLU har inngått et samarbeid med Systemfag. I kampanjeperioden hos YS tilbyr Systemfag alle som henvender seg til de eller til MLU i januar og oppgir kampanjekode: MLU0123 et HMS-kurs for Ledere til kr. 590,- (veil. kr.2.990,-) samt rabatterte priser på alle våre andre kurs som kunde av MLU. 

Alle våre lederkurs

50% av normal pris for YS-medlemmer på alle våre lederkurs og webinarer. 

Vanlig pris: 799kr/mnd
Created with