Trude Falck Bjånes

Fasilitator/lederutvikler/foredragsholder

Bakgrunn
Trude har vært leder innenfor humanitær, IT og media virksomheter. Siden 2011 har hun jobbet i it`s timeout AS med å bistå ledere til å bli tydeligere og tryggere. Lederteam til å bli mer samspilte og effektive. Hun fasiliterer strategiprosesser som involverer og er enklere å kommunisere. Trude holder også foredrag og kurs innen ledelse, strategi og fasilitering.

Formell kompetanse
Utdannet diplom markedsøkonom fra NMH, har Masterprogram fra BI i e-business og styrekompetanse. Hun har tatt en coachutdanning, er sertifisert i og har med seg ulike verktøy til bruk i utvikling av ledere, ledergrupper og team.

Spesialitet
Trude er opptatt av at ledere og team blir flinkere til å stoppe opp for å komme videre. For det er i disse pausene – enten alene eller sammen med andre – at vi skaffer oss perspektiv og nye impulser. At vi bryter mønstre og finne gode løsninger. Trude tror ikke det finnes mirakelkurer for lederskap og teamarbeid. Hun hjelper med å gjøre arbeidshverdagen litt lettere, - om det er i forbindelse med endringer, i arbeidet med strategier, i rollen som leder eller i teamet. Hun har sammen med Siri E Abrahamsen, designet, videreutviklet og holder det populære kurset i

Hverdagsledelse
Områder hun jobber spesielt mye med i ulike virksomheter er: Effektivitet i ledergrupper. Levende strategiplaner som alle eier. Kultur og ukultur i virksomheter. Kommunikasjon og samspill i team. It`s timeout - de gode ledersamtalene.

Konsepter og kurs foredrag 
«Bedre Hverdagsledelse» - bedriftstilpasset kurs for mellomledere Foredrag: «All you LEAD is love», “Frykt og mot i lederskapet», «Lederteam som funker, - og ikke». Fasilitering av prosesser og workshops. «Forelska og begeistra for strategien» - strategiprosesser som involverer, engasjerer og som folka eier og vil levere på i hverdagen. «Kultur og ukultur, - om å anerkjenne det som er i organisasjonen, - for det er jo der allikevel. Og hvordan vi vil ha det hos oss for å levere på visjon, strategier og verdiene våre» «Fra ledergruppe til ett lederteam som står skulder ved skulder og skaper merverdi»

Referanser 
«Jeg er ikke i tvil om at vi blir bedre av det arbeidet du gjør sammen med oss. Du er rå!»
- Leder i et lederteam i utvikling.

«Jeg har vært på mange kurs for ledere, men dette er det mest matnyttige kuret jeg har fått med meg.»
- Deltager på kurs i Hverdagsledelse.

«Kursholderenes ærlighet og måten de brukte egen sårbarhet på, var med på å ufarliggjøre temaer som frykt og ensomhet i lederrollen. I tillegg evnet de å formidle en rekke gode og proaktive verktøy for hverdagsledelse.»
- Kursdeltager på kurs hos Siri og Trude i Hverdagsledelse

«Positiv, motiverende og flink til å få med alle deltagerne under workshopen. Veldig god til å tilnærme seg problemer på en ufarlig måte, - uten å vingle.»
- Deltager på lederutviklingsprogram

«Jeg sitter igjen med mange nye refleksjoner rundt lederrollen. Også de vanskelige sidene – noe som sjelden kommer frem i lederutviklingskurs.»
- Kursdeltager i Hverdagsledelse

«Da vil jeg som helt fersk kursdeltaker bare ROPE UT; skal du velge ETT kurs i år, velger du Hverdagsledelse. Brukt to av verktøyene på jobb i dag allerede. Dette er høy kompetanse kokt ned til praktiske verktøy som raskt gir mening og kan omsettes i lederskapet umiddelbart. Er rett og slett BEGEISTRET for både damene og innholdet.»
- Leder på kurs i Hverdagsledelse
Write your awesome label here.

Trudes kurs og digitale innhold

\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards
Created with