Therese Cleve-Stiansen

Bakgrunn 
Therese startet sin store lidenskap, dans, da hun var 2,5år og var toppidrettsutøver i sportsdans i mange år med meritter som 13 NM gull, bronse i ungdoms VM, nordisk mester og vinner av flere world ranking konkurranser. Therese har ledet 7 ulike profiler til å gå langt ut av deres komfortsone og profesjon, gjennom 7 sesonger som profesjonell danser på Skal vi danse, TV2. Hun utviklet eget treningskonsept med dans som grunnlag og beveget det norske folk gjennom to sesonger som treningsekspert på God morgen Norge, TV2. Therese har brukt sin erfaring fra idretten, TV, og store prestasjoner på scenen til å utvikle flere kurs og konsept innen personlig ledelse. I dag driver hun Movimenti på sitt 12. år, sitter som styreleder i organisasjonen ALS Alltid Litt Sterkere og er en av gründerne bak Mitt LederUnivers.

Formell kompetanse
Trenerutdanning gjennom International dance federation Master i Nevro Lingvistisk Programmering (NLP) Sertifisert i Prince 2 Project management

Spesialitet
Therese brenner for å bevege mennesker fysisk, mentalt og emosjonelt. Hun er opptatt av å støtte mennesker i å oppnå personlig vekst gjennom å være bevisst sitt verdigrunnlag, sine unike kvaliteter, være nysgjerrig på sin egen utvikling og få et sunt og godt forhold til prestasjon. Therese er overbevist om at du bør våge mer og utfordre deg selv i noe som krever det lille ekstra for å få tilgang til mestring og personlig vekst.

Konsepter
Foredrag: «Stå støtt i deg selv og i din rolle som engasjert leder» og «Prester på ditt beste med en god følelse» Konferansier: Therese har sin helt unike vri på konferansier jobben der hun er opptatt av å skape bevegelse fysisk, mentalt og emosjonelt hos deltakerne i salen.

Referanser
"Jeg samarbeider med Therese om utvikling av kontoret jeg leder. Det er viktig for meg å gi mine ansatte bevissthet rundt egne verdier, identitet, roller og holdinger. Dette er temaer som Therese formidler til mine ansatte på en svært troverdig og motiverende måte. Hun er faglig dyktig og en meget god pedagog. På den måten får hun forsamlingen med seg. Therese fokuserer på de små justeringene vi alle kan gjøre hver dag slik at drømmene og målene våre blir realistiske å oppnå. Therese viser en genuin glede over å hjelpe andre til å være den beste utgaven av seg selv. Hun er en svært motiverende kurs- og foredragsholder som jeg gir mine beste anbefalinger til."
Randi Falao, Leder NAV Ås

"Therese Cleve-Stiansen er en fantastisk foredragsholder, hun skapte en magisk kveld for VIP kundene våre! Jeg kan med hånden på hjerte gi henne mine beste anbefalinger."
Sasha Ytternes, Leder ved Bryn senter

“ Du kan styre din egen livskvalitet ved å utfordre egne grenser, lære å forholde deg til spenningen på en god måte, for deretter å se på motstand og mestring som en fantastisk arena til personlig vekst. Jeg tror på viktigheten av å være tydelig på sitt verdigrunnlag og leve etter dette. Jeg tror på viktigheten av å dyrke sine styrker og spille andre gode. Jeg tror det vil være et viktig grunnlag i kombinasjon med høy grad av bevissthet på egen kommunikasjon og kroppsspråk, samt være nysgjerrig på menneskene du har rundt deg for å skape en god kultur og et godt samarbeid. Jeg tror på å gjøre mer av det en elsker og det en tror på for å være et godt forbilde og en god leder for andre mennesker”
Therese Cleve-Stiansen
Write your awesome label here.
Created with