Svein Harald Røine

Foredragsholder, konferansier, performance coach og lederutvikler

Bakgrunn
Svein Harald Røine har vært Senior Vice President i Altia Corporation, den største vinimportgrupperingen i Norge, Salgsdirektør i Nidar og Marketingdirektør i Gilde Norge. I tillegg til å være en av Norges mest etterspurte foredragsholdere om ledelse, mot og livsmestring, holder han lederutviklingsprogrammer og coacher ledere og idrettsutøvere.

Spesialitet
Svein Harald har en unik formidlingsevne og spiller på hele følelsesregisteret i sine foredrag og kurs, fra hysterisk latter til klump i halsen og tårer i øyekroken. Han er opptatt av å forenkle slik at komplekse teorier blir lettfattelig og lett å implementere i lederhverdagen.

Bokutgivelser, konsepter og foredrag 
Svein Harald Røine blir ofte omtalt som «Mr. Modig», noe som har sitt utspring i boken hans «Modig- finn ditt hverdagsmot». Selvutviklingsboken har fått strålende anmeldelser, og temaet MOT er også en viktig rød tråd i hans foredrag, lederkurs og kommunikasjonskurs. Boken har vært den best likte selvutviklingsboken på Storytel gjennom hele 2017.

Et av foredragene han leverer er: "Modig ledelse - fra sjef til leder." Ofte blir man forfremmet til sjef på grunn av faglig dyktighet. Det er dessverre ikke en garanti for at du blir en god leder. En sjef styrer sine medarbeidere gjennom fagkompetansen han eller hun har tilegnet seg gjennom karrieren, mens lederen bruker andre virkemidler. Et foredrag om å bli modigere som leder og medmenneske.

Coaching
Svein Harald Røine er siviløkonom og har hatt stillinger som Senior Vice President i Altia Corporation, den største vinimportgrupperingen i Norge, Salgsdirektør i Nidar, Marketingdirektør i Gilde Norge, Markedssjef i Stabburet og KAM i Lilleborg. I tillegg til å være en av Norges mest etterspurte foredragsholdere om ledelse, mot og livsmestring, holder han lederutviklingsprogrammer og coacher ledere og idrettsutøvere. Han har i Orkla vært igjennom omfattende coachingtrening og har praktisert the Tao of Coaching som leder siden 1995. Eget coachingselskap startet han i 2010.

Coachingkompetanse:
- Utdannet innen The TAO of coaching
- Coachingkurs i regi av Centre of Creating Leadership - Sertifisert i NEO-PI 3 (5- faktormodellen)
- Co-coach Dale Carnegie

Referanser
"Det er det morsomste, flotteste og mest lærerike foredraget jeg noen gang har vært på. Så mye viktig lærdom å ta med seg. Kunne sett på deg mye lengre. Har allerede brukt 5 sekunders regelen. Har også anbefalt deg til andre bedrifter."
Lill Feyling-Gruber

"Morsomt, klokt og engasjerende. Terningkast 6"
Cilje Alexandsersen, Seniorrådgiver Stortingets Administrasjon

"Dette var et utrolig godt og inspirerende foredrag. Fikk frem både hysterisk latter og tårer, samt en god porsjon medmenneskelig forståelse. Han gav oss noen gode verktøy for hverdagene videre."
Gunn Holm Sørensen, Helse Nord IKT

"MODIG dreier seg ikke om å hoppe i fallskjerm eller nå de høyeste fjelltoppene. Det handler om den indre reisen i seg selv og være et fullverdig menneske som tør å gjøre sin sårbarhet til en styrke."
Created with