Sølve Stang

Kommunikasjonsrådgiver
Filmprodusent
Journalist

Om Sølve Stang
Sølve Stang har årelang erfaring med å formidle det presise budskap, slik at det blir forstått og når hjerne og hjerte hos mottaker. Det handler om å være ekte og tydelig; våge å fri seg fra det fine vokabularet som mange bruker for å fremstå «seriøse» hos kollegaene i fagmiljøene. Det handler om å slappe av og snakke «menneskespråk».

Sølve startet kommunikasjons- og filmproduksjonsbyrået Stang Media i 2007, etter å ha vært journalist og programleder i NRK Dagsrevyen i nesten 20 år. Han er utdannet ved Norsk Journalisthøgskole og har i tillegg vært innom blant annet VG og Bergensavisen.

Som filmprodusent jobber han ofte med de store aktørene i det offentlige og private og har blant annet hatt ansvar for de offisielle selskapsfilmene for enheter som Norwegian, Samferdselsdepartementet, Bane NOR og flere maritime organisasjoner.

Stang Media har utviklet et unikt filmkonsept som har vist seg å gjøre lobbyarbeid mot sentrale politikere vesentlig mer effektivt.

Sølve Stang trives i rollen når han kan trene folk til å fremstå gode, trygge og presise i media, eller få dem til å stråle når de skal holde foredrag og taler. Og hjelpe med å finne de gode profileringssakene for sine kunder, tilrettelegge og servere på sølvfat til media.

I 2021 innledet han samarbeid med Kjersti Almåsvold. Sammen har de utviklet kursplattformen «Medborgerskolen», som har som oppgave å kurse ungdommer, politiske talenter og samfunnsengasjerte generelt i å engasjere seg i politikk, delta i samfunnsdebatten og bidra til å utvikle det norske demokratiet på sunt og bærekraftig vis.

Aktuelle kurs
- Hvordan nå ut i media
- Hvordan fremstå tydelig og troverdig i media
- Hvordan få frem budskapet
- Hvordan håndtere en krise i media
- Hvordan lage egne bedriftsfilmer med mobiltelefon og enkelt utstyr
- Medborgerskolen

Tilbyr
- Kurs i mediehåndtering
- Krisekommunikasjon
- Kurs i ordvalg og budskapsformidling
- Opplæring i videoproduksjon

Sølve Stangs kurs og digitale innhold

Kommer..

Opprettet med