Per Morten Hjemgård

Bakgrunn 
Nytenkende og spenstig entreprenør som evner å gjøre det uventede, stappet med gode erfaringer, grenseløs positivisme og et temmelig stort skuespillertalent. Han har en lang CV fra veldig forskjellige bransjer, men noen felles referanser er samhandling og kommunikasjon. I tillegg har han startet fire bedrifter i løpet av de siste 25 årene. I sin tid i Telenor tilbyr han som idéutvikler og jobbet hovedsakelig med å stimulere innovasjon og nytenking i organisasjonen. Per Morten er initiativrik og engasjert, noe som gjenspeiles i hans rolle som Edutainer. 

Formell kompetanse
Diplommarkedsøkonom fra NMH / BI
Masterprogram i prosjektledelse fra BI

Spesialitet
Per Morten har sin styrke innen verbal og non-verbal kommunikasjon og han jobber mye med å utvikle samhandlingen mellom mennesker. Han evner å skape tillitt og åpne for konstruktiv dialoger slik at mennesker forstår og blir forstått. I tillegg til å holde åpne og bedriftsinterne kurs så brukes han mye som prosessleder i prosjekter for å utvikle positive bedriftskulturer og i arbeidskonflikter. Per Morten har fått mye erfaring gjennom mange forskjellige bransjer og er flink til å tilpasse teorien og eksemplene til deltagernes egen hverdag.

Konsepter 
Kurs
• Presentasjonsteknikk & effektiv kommunikasjon
• Forhandlingsteknikk
• Konflikthåndtering • Teamutvikling & samhandling

Foredrag
• Slik røper kroppsspråket deg
• Kan kasting av fisk skape bedre samhandling? (Fish Philosophy)

Referanser
"Engasjert og dyktig Edutainer som brukte mye humor og formidlet teorien på en lett og ledig måte. Tiden gikk alt for fort!"
- Tono

"Tilbakemeldingene for hver presentasjon. Bli bevisst på hva jeg er gud på og hva jeg må jobbe med + hvordan en skal best mulig strukturere" stoffet "sitt for å få frem budskapet"
- Rolls-Royce Marine AS

"Våre ledere har fått deltatt på et strukturert og målrettet utviklingsprogram, hvor de har fått nytt verktøy, og gud veiledning på hvordan de kan møte fremtidens utfordringer som gode, motiverende og trygge ledere for sine medarbeidere. "
- Kristin Wiik HR Leder - Nordmøre Energiverk

Min læringsfilosofi er å etablere et trygt læringsmiljø for følgende å lede deltagerne ut av sine komfortsoner. Jeg fokuserer på å gjøre opplæringen praktisk for deltagerne slik at de utvikler sine ferdigheter og ikke bare sin teoretiske kompetanse. Aktiv dialog og en dash humor er to stikkord som vil beskrive mine kurs og foredrag.
Created with