Mitt LederUnivers

Mitt LederUnivers AS er et selskap med kompetanse og engasjement for ledelse, media, formidling og
digitale løsninger.  

Våre kunder er privatpersoner, bedrifter og organisasjoner med behov for lederutvikling, kurs, foredrag og konferanser gjennom digitale løsninger, fysiske kurs og kombinasjoner av disse. Vi samarbeider også med utdanningsinstitusjoner og forskningsmiljøer i Norge. Våre kurs og foredrag baseres på ledelse ved målrettet kommunikasjon, relasjon og tillit, som gir gode resultater for virksomhetene.

Lederutviklere. 
I Mitt LederUnivers har vi valgt følgende kriterier for bruk av lederutviklere: De skal være sterke, oppdaterte, ha en faglig forankring og anerkjenne den norske modellen. De er valgt ut fra solid formidlingssevne og evne til å bevege og motivere mennesker til endring. Lederutviklerne har egne og tydelige konsepter som gir ledere verktøy de kan ta i bruk i sitt daglige virke. Oversikt over våre lederutviklere finner du her
Er du som leder sulten på å utvikle deg selv, nysgjerrig og åpen for utvikling og tilstedeværelse? 
Erkjenner du at du utgjør en forskjell som leder? Kjenner du at du har lyst på nye verktøy? Ja, da vil du finne deg til rette hos oss. Enten du er leder i dag i ulike posisjoner eller kanskje du har lyst til å bli leder, er dette stedet for deg. 

Har du spørsmål, ønsker tilbud på kurs eller vil ha et møte for å få vite mer? 
Ta kontakt med Susanne Slaatsveen, epost: susanne@mittlederunivers.no eller telefon 908 80 991.

Hvem er vi?

Susanne Slaatsveen
Daglig leder

Susanne har lang bakgrunn fra fagbevegelsen samt varierende lederjobber. Hun har også kurs og kompetanseledelse som sitt spesialområde de siste årene.
Kjell Værøy Ljøstad
Styreleder

Kjell Ljøstad har jobbet i over 20 år i IT-bransjen, og har solid erfaring med etablering av bedrifter.
Opprettet med