LØRN går i samarbeid med Mitt Lederunivers på kompetanse

Som endel av Mitt Lederunivers får du nå et unikt tilbud fra oss i LØRN. På en effektiv og rask måte får du tilgang til ny kunnskap og kompetanse innenfor en rekke aktuelle fagområder gjennom LØRN sine podkaster som du kan lytte til, se på eller lese. Alt i ditt tempo, rett inn på din podkastspiller.
For Mitt Lederunivers sine medlemmer har vi skreddersydd tre tilbud som alle vil bidra til at en eller flere medlemmer får muligheten til å lære noe nytt og oppdatere seg innenfor et eller flere fagområder, og kan dele sine historier med andre.  

Vi i LØRN har spesialisert oss på podkaster som læringsformat og har gjennom de siste fire årene samlet erfaringer, ny kunnskap og kompetanse fra Norges fremste eksperter, fagfolk, leder og politiker i over 1 300 podkaster med tilhørende quiz og refleksjonsoppgaver. Som Mitt Lederunivers medlem har du nå muligheten til starte din læringsreise og sørge for at du holder din kompetanse oppdatert, samt utvikle dine egne lærings reiser sammen med oss. 

Lytt og lær om ledelse i omstilling

Sammen med Mitt lederunivers har vi laget en serie om Ledelse i omstilling. Først ut er YS sjefen selv, Hans-Erik Skjæggerød som  er opptatt av hvordan både ledere og arbeidstakere må ta tak i egen kompetanseutvikling for å klare omstillingen vi står i.

Lær noe nytt med ditt eget LØRN abonnement

Bli abonnent hos LØRN og start din læringsreise i dag! For kun 29 kr pr mnd får du tilgang til LØRN sitt læringsunivers og skreddersydde læringsreiser innen 15 teamaer. Du lærer av Norges fremste forskere, rådgivere, ledere og politikere og kan enkelt få dokumenter din læring.

Sørg for at teamet er oppdatert

Med vår introduksjonspakke får dere lage en egen podkast sammen med oss i LØRN. Vi setter den sammen med de mest relevante podkastene fra vårt rikholdige arkiv og lager en  skreddersydd læringsreise med noen av Norges fremste forskere, rådgivere, ledere og politikere. Gjennom lærings sertifikater sikrer du at alle gjennomfører læringsreisen er blir oppdatert. 
Created with