ÅPNER DØRER TIL FREMTIDEN!

Mitt Lederunivers har samlet det aller beste av lederutviklere og bedriftsutviklere her i landet, og vi utvikler stadig nye kurskonsepter sammen med våre utviklere. Det har allerede gitt en rekke spennende resultater i form av webinarer, podcaster, digitale kurs, hybridkurs og fysiske seminarer.

Vi leverer noen av Norges dyktigste lederutviklere til kurs, foredrag, innledere på konferanser, fysisk lederutvikling over tid, konferansierer, kick off og coaching 1-1 eller gruppe osv. Se vår nettsiden for inspirasjon: https://www.mittlederunivers.no/lederutviklere
Write your awesome label here.

De sier selv dette om hvordan de arbeider:

Hvordan vi leverer:
    • Dette gjør vi på en rekke forskjellige måter, ofte basert på skreddersydde opplegg for kundene våre. Dersom du ønsker et webinar innenfor et spesielt tema, kan du snakke med oss. Vi tilbyr en webinarpakke med en utvikler, vi stiller med påmelding, zoomlenke, opptak, vertskap, chatløsning og alt annet praktisk. 
    • Vi arrangerer også en rekke webinarer på egen kjøl. I tillegg kan vi tilby foredrag av kortere eller lengre varighet innenfor nær sagt alle temaer du bare kan tenke deg innenfor leder-sfæren. Hos oss kan du finne et helt spekter med coachingspesialister som bidrar til å ta deg til et helt nytt nivå.
    • Blir du en del av vårt nettverk, vil du stadig få ledertips og tips om spennende fagartikler skrevet av oss eller andre via våre nyhetsbrev og i våre sosiale flater.

Teknisk leveranse

Vi leverer altså de forskjelligste utviklende programmer for ledere, og det gjør vi ved å ta i bruk alt det siste av teknologi for å få dette til, samtidig som vi tar med oss de gode og velprøvde kanalene også. Vårt utvalg av lederkurs som er spilt inn på video og serveres digitalt, er allerede viden kjent. Du får enten tak i dem ett og ett via nedlastinger på vår portal, eller du kan abonnere, og se så mange videoer du bare vil – og har tid til. Det kommer til å bli «a time well spent» uansett.
Vi bruker også Podcast via vår flotte samarbeidspartner LØRN. Og vi leverer hybride kurs der vi kjører en mix av fysiske samlinger og digitale produkter før, under og etter. Her vil folk delvis kunne delta rent fysisk og delvis via diverse webløsninger. Mange ser dette både tidsbesparende og praktisk, dersom bedriften eller organisasjonen arbeider veldig spredt.

Bedriftsutvikling:

Sammen med spesialister innenfor hvert sitt fagfelt leverer vi kurs og seminarer innenfor hele bredden av forretningsdriften; Fra markedsføring og PR, via produktutvikling og upscaling, finansiering og produksjonssystemer/kvalitetssikring til skatt og regnskap. Disse feltene er under konstant utvikling, slik at det vil bli stadig fler og bredere kursing; Noen vil bli oppgradert, og nye kommer til. 

Sjekk oss ut på: mittlederunivers.no

Her finner du korte og lange kurs til inspirasjon og hjelp i din lederhverdag

Ta kontakt med oss på kundeservice@mittlederunivers.no

Susanne Slaatsveen på 90 88 09 91 
Cecilie Norbakk på 92 43 38 62.

Våre kurs:

Created with