Kjell Morten Brendøy

Edutainer

Bakgrunn
Etter å ha jobbet 10 år innenfor telekom, med blant annet lederansvar for flere større kundeserviceenheter i inn- og utland, startet Kjell Morten, sammen med Per Morten Hjemgård, opp Puzzle Learning 1.september 2007. Den opprinnelige målsettingen var å drive med organisasjonsutvikling for små og mellomstore bedrifter, men med tiden har det vist seg at hovedtyngden av kundeporteføljen faktisk består av store norske virksomheter. En lærerik reise og møter med mange fantastiske mennesker har gitt Kjell Morten et unikt erfaringsgrunnlag som han vet å bruke aktivt for å skape verdi.

Formell kompetanse
Kjell Morten har tatt Siviløkonomistudiet ved Norges Handelshøyskole, samt at han også har 3 ½ år bak seg som befal i Sjøforsvaret. I tillegg har han gjennom sin tid i arbeidslivet fått muligheten til å fullføre store lederutviklingsprogram i regi av blant annet Telenor Corporate University, London Business School og INSEAD. Kjell Morten er også sertifisert Managerial Coach fra Erickson College International.

Spesialitet
Kjell Morten elsker å jobbe med mennesker og er i sitt ess når han får jobbe med utvikling av ledere og medarbeidere på ulike organisatoriske nivå. Verdibasert og praktisk lederskap ligger hans hjerte nært, samtidig som han er veldig god på å utvikle team til å bli effektive prestasjonsenheter. Kjell Morten er også mye brukt som fasilitator og prosessleder i forbindelse med prosesser knyttet til strategi, effektivitet, forbedring og kreativitet. Han bruker alltid tid på å sette seg inn i utfordringene og problemstillingene til hver enkelt kunde, og setter sin ære i å levere et opplegg som både er tilpasset og tilfredsstiller unike behov.

Konsepter
Programmer
Hinderknuserne – et praktisk lederutviklingsprogram
Vekst – et utviklingsprogram for virksomhetens talenter

Kurs
Effektiv kommunikasjon
Teamutvikling og samhandling
Praktisk coaching Målrettet endringsledelse

Foredrag og minikurs
Stagediving – en historie om hvordan du kan lykkes på «scenen»
Selvledelse – led deg selv til å bli den beste versjonen av deg selv
Hverdagskreativitet – møt daglige utfordringer på en ny og annerledes måte

Referanser
Tilbakemelding og coaching underveis. Kjell Morten har fått meg til å reflektere over arbeidssituasjoner og hvordan dette kan gå smoothere/bedre – også ved bruk av øvelse og verktøy.
- Fjellinjen

Kjell Morten – utrolig dyktig til å få frem det beste i oss som privatpersoner, og også som gruppe. Hele opplegget har blitt lagt opp eksemplarisk.
- Opplysningen 1881

Ble fortalt at Kjell Morten var veldig flink. Det kan jeg nå si meg helt enig i!
- Gjensidige

Brakt alle utfordringer i bedriften på bordet, vilje til endring og oppfølging. Flink til å se våre utfordringer. Får alle til å engasjere seg og komme med innspill.
- Fjordline

Først teori, deretter god tid til å øve. Ingenting er galt, positive tilbakemeldinger. Teorien blir brukt i flere øvelser.
- Telenor

Meget godt foredrag! Alle samarbeidspartnerne til Viking var strålende fornøyd!
- Bergen City Maraton

Veldig dyktig! Kjell Morten formidler på en veldig god måte – blir inspirert av å være på kurs med ham.
- Coca Cola

«Jeg lever med en tro på at alle mennesker har en ambisjon om å vokse. Min oppgave blir å frigjøre nok mot hos den enkelte til at de våger å vokse. Når de først våger er utviklingsveien åpen, og da er det kun den enkeltes handlekraft som avgjør hvor langt de kan nå. Læring er gøy når mestring gir motivasjon, og da kommer også resultatene!»
Created with