Dora Thorhallsdottir

Bakgrunn 
Foredragsholder Dora Thorhallsdottir grunnla EQ Institute i 2006, og arbeider til daglig som daglig leder for firmaet sitt, som tilbyr bl.a terapiutdanning og EQ-barnehager. Hun er også en etterspurt foredragsholder, relasjonsterapeut og standup komiker. 

Formell kompetanse 
Hun har utdanning som familieterapeut fra Kempler instituttet i Danmark (med Jesper Juul som hovedlærer), og er fra før utdannet allmennlærer og journalist, med mastergrad i kommunikasjon fra England.

Konsept og ferdig utviklede foredrag 
Dora Thorhallsdottir har satt opp to kritikerroste show: «Det var ikke sånn det skulle bli» (2013) og «Familiergreier» (2017), på Latter i Oslo. Showene gikk begge for fulle hus og hun ble nominert til Komiprisen 2014, som årets standup komiker. Hennes foredrag er derfor veldig humoristiske.
Dora er fast gjest i flere radioprogrammer som P1, P4 og i TV2s God Morgen Norge når temaet er relasjoner. I tillegg har hun en av Norges mest populære podcaster «Relasjonspodden», sammen med Kjersti Idem. I 2019 ga hun ut boken «Hverdagsbobler» (2019) og i 2020 kom "Bente blir BENTE", som er (sannsynligvis) verdens første selvhjelpsroman. 


Gründer, relasjonsterapeut og komiker som inspirerer og gir deg konkrete verktøy for å skape bedre relasjoner.

Opprettet med