Webinar: Relasjonsledelse starter med selvledelse

I disse tider gjelder ordspråket «du er din egen lykkes smed» kanskje mer enn noen gang. Men hvordan smir vi vår egen lykke? Marco snakker om relasjoner og gir konkrete tips til hvordan ta kloke og strategiske valg som kan gi økt trivsel og økt livskvalitet. Kanskje kan det også gir oss et bedre grunnlag i møte med andre mennesker?
Write your awesome label here.Marco Elsafadi

Marco Elsafadi er en ekte ildsjel. Han har inspirert folk over hele landet - som idrettsutøver, ungdomsarbeider og prisvinnende foredragsholder. Med sine over 200 foredrag i året er han en av de mest populære og etterspurte foredragsholderne i Norge.
Marco og familien flyktet til Norge da han var ti år gammel. Han har jobbet med vanskeligstilte ungdommer i 25 år og ble i 2006 kåret til årets forbilde på Idrettsgallaen. Marco spilte basketball i eliteserien i 18 år, ble Norgesmester 5 ganger og har representert det norske basketball landslaget i 12 år. 
Sommeren 2009 ble han rammet av en sjelden nervesykdom og var lam fra brystet og ned. Legene sa at han ikke ville klare å gå igjen uten hjelpemidler. Etter 14 måneder med trening fullførte han Berlin Marathon, og tre år senere vant han Mesternes Mester på NRK.

Patrick Jones - Course authorOpprettet med