Webinar Negotia 29.04.2020: Selvtillit og selvfølelse

Selvtillit er drivkraften i mennesket. Hvor stor tro har individet til egne evner og prestasjoner? elvtillit bygges gjennom mestring, repetisjon og erfaring, men også gjennom mental trening og bevisstgjøring.

Selvfølelse baserer seg på verdien i enkeltmennesket. Gode og trygge relasjoner skaper grunnlaget for et godt forhold til en selv. God selvfølelse gir økt livskvalitet.

Dette foredraget gir deg konkrete tips til hvordan du kan bygge din egen og andres selvtillit. Videre skaper foredraget bevissthet rundt viktigheten av å ta vare på seg selv og de rundt seg.
Write your awesome label here.


Marco Elsafadi

Marco Elsafadi er en ekte ildsjel. Han har inspirert folk over hele landet - som idrettsutøver, ungdomsarbeider og prisvinnende foredragsholder. Med sine over 200 foredrag i året er han en av de mest populære og etterspurte foredragsholderne i Norge.

Marco og familien flyktet til Norge da han var ti år gammel. Han har jobbet med vanskeligstilte ungdommer i 25 år og ble i 2006 kåret til årets forbilde på Idrettsgallaen. Marco spilte basketball i eliteserien i 18 år, ble Norgesmester 5 ganger og har representert det norske basketball landslaget i 12 år. 

Sommeren 2009 ble han rammet av en sjelden nervesykdom og var lam fra brystet og ned. Legene sa at han ikke ville klare å gå igjen uten hjelpemidler. Etter 14 måneder med trening fullførte han Berlin Marathon, og tre år senere vant han Mesternes Mester på NRK.
Patrick Jones - Course author

Created with