Join today

Webinar i samarbeid med YS: Ledelse og digital transformasjon

Digital omstilling dreier seg om ledelse, mennesker og omstilling. Det handler like mye om ledelse i omstilling, organisasjonsutvikling, som av hvordan arbeidstakernes forståelse er av teknologien og digitaliseringsprosesser.
Write your awesome label here.

Silvija Seres

Dr. Silvija Seres har 30 års erfaring med utvikling og forskning på AI systemer. Hennes doktorgrad om «Algebra of Logic Programming» fra slutten av 90-tallet handlet om optimalisering av algoritmer som allerede da var brukt til AI oppgaver som DNA analyse, finansielle derivater og strategisk risikohåndtering. Hun har siden jobbet med å hjelpe Norske bedrifter bruke digitale teknologier godt, og har utviklet flere spennende tech-startups.

Hennes livsoppdrag er å inspirere alle organisasjoner til å bruke den nye viktige teknologier, inkludert AI og data-plattformer, til å finne retning, få opp motet, forbedre posisjon og utvikle sitt samfunnsoppdrag. Silvija har en unik posisjon i skjæringspunktet mellom teknologi, næringsliv og formidling, og hennes foredrag utfordrer, inspirerer og utvikler publikum.

Silvija tar også gjerne oppdrag som moderator, konferansier og debattleder. Kontakt Mitt LederUnivers på telefon 90880991 for booking.
Patrick Jones - Course author
Created with