Webinar: 5 tips når du jobber hjemmefra

Er du en av dem som nå sitter på hjemmekontor og kommuniserer med kolleger via telefon eller webmøter? Må du jobbe samtidig som du håndterer barn som har hjemmeskole? Susann Goksør Bjerkrheim og psykolog Per Nørbech fra Solid Utvikling gir deg noen gode tips og råd med utgangspunkt i dine ressurser og utfordringer.
Write your awesome label here.Susann Goksør Bjerkrheim og Per Andre Nørbech

Susann har som mål å bidra med utvikling hos alle mine samarbeidspartnere. Med mye erfaring, stort engasjement og sterk tro på at alle kan utvikle seg, jobber hun hardt for å oppnå akkurat det. Når du går inn i et samarbeid med henne skal du oppleve å lære, bli støttet og utfordret samtidig som vi har det gøy. Hun vil forvente at du er villig til å trene dine ferdigheter og hun skal bidra til at du ønsker å gjøre det!

Per brenner for å utvikle ledere og medarbeidere gjennom faktabasert kunnskap, kreative metodevalg og relevant trening. Læring og utvikling oppstår innenfor trygge og utfordrende rammer der deltagerne opplever mening og mestring. Hans spisskompetanse er å hjelpe deltagerne til å realisere sitt potensiale gjennom nøyaktige observasjoner og presise tilbakemeldinger tilpasset den enkelte.
Patrick Jones - Course author
Created with