Webinar 17.04.2020: Ledelse i lidelse

Vi har nettopp lagt påsken bak oss. Påskehistorien handler om både håp, lederskap og lidelse. Derfor er dette et godt og spennende utgangspunkt for en refleksjon om hvordan det er å stå i tider som vi står i nå. 
Hva kan vi lære av palme-hyllesten på palmesøndag? Hva kan vi lære om å avslutte relasjoner og prosjekter av skjærtorsdag? Hva kan vi lære om å stå i det vanskelige av langfredag? Hva kan vi lære om håp og optimistisk ledelse av påskedagen,? Hva kan vi lære om refleksjon og evaluering av andre påskedag?
Write your awesome label here.Anders Martinius Tangen

Anders Martinius Tangen er psykoterapeut innen retningen Gestalt. Han er også tidligere komiker og radio og TV-programleder. Nå livnærer han seg som en av Norges mest brukte foredragsholdere for næringsliv og organisasjoner. 
Tangen var i mange år mest kjent for sine mange radioprogrammer i ulike kanaler. Han har vært programleder for egne show på NRK. Han var en av arkitektene bak, og moromann, foran kamera i NRQ og God Elg. I flere sesonger har han vært stuntreporter i Nitimen og Reiseradioen, mens noen også vil huske han for egne show på P4 som ”Tid For Tangen”, ”Badeanda” og ”Andersnatten”.
Tangen er utdannet ved universitet i Oslo, og har tatt fireårig utdanning til Gestalttereapeut ved Høyskolen i Oslo. 
Patrick Jones - Course author
Created with