Join today

Webinar 15.09.2021: Relasjonsledelse i et digitalt system - Inflow24

Kjenner du som leder til hva som interesserer og motiverer dine ansatte? Hva som gir dem en følelse av mestring og hva som gjør at dine medarbeidere er i flytsonen? I hvor stor grad kjenner du 24 timers medarbeideren? Har og tar noen medarbeidere faste roller på autopilot, - eller kan de ta andre roller? Har dere nødvendige roller for å levere på visjon, misjon, strategi, mål og verdier?

 I dette webinaret deler Trude og Kjell tanker og erfaringer ved bruk av lederverktøyet InFlow24. Dette er et verktøy som er laget for å gi deg bedre innsikt i dine ansatte. Både som individer og som gruppe. De deler praktiske eksempler for hvordan bruke verktøyet i hverdagsledelsen.
Write your awesome label here.

Trude Falck Bjånes

Trude er daglig leder, samskaper og lederutvikler i it`s timeout AS og er en del av Mitt Lederunivers. Hun brenner for å bistå ledere til å bli tryggere og tydeligere. Ledergrupper til å bli mer effektive og samkjørte. Bistå team til å samhandle enda bedre og ha det gøy. Hun elsker å fasilitere og bistå med implementering av strategi og kultur prosesser i både private og offentlige virksomheter. Over 2000 ledere har deltatt på eget utviklet kurs i Hverdagsledelse. Trude er en foredragsholder som engasjerer og får gode tilbakemeldinger.

Kjell Værøy Ljøstad

Normal text.Kjell har jobbet i over 25 år i IT-bransjen, og har solid erfaring med etablering av bedrifter. Gjennom 10 år satt Kjell i ledergruppen i Webstep, som år etter år var i toppen av Great Place To Work. Webstep klarte å beholde sin identitet og firmakultur gjennom vekst og gode reultater og klarte kunststykket å vinne GPTW i alle klasser. I dag er Kjell Daglig Leder i Sonat Consulting Oslo.
Kjell er mye brukt som foredragsholder innen tema som Relasjonsledelse, Hvordan bygge effektive team og Smidige prosesser.
Patrick Jones - Course author
Created with