Webinar: Kloke råd om relasjoner

Marco Elsafadi om relasjoner i en tvungen familiesituasjon og få konkrete råd og tips, til inspirasjon og ettertanke.

Samboeren til Marco er beordret på jobb som lege, mens han selv må være hjemme med barna på 11, 5 og 2 år. Kan en slik situasjon gjøre oss til bedre ledere og bedre mennesker? Se opptak av webinaret og få konkrete råd og tips, til inspirasjon og ettertanke.
Write your awesome label here.


Marco Elsafadi

Marco Elsafadi er en ekte ildsjel. Han har inspirert folk over hele landet - som idrettsutøver, ungdomsarbeider og prisvinnende foredragsholder. Med sine over 200 foredrag i året er han en av de mest populære og etterspurte foredragsholderne i Norge.
Marco og familien flyktet til Norge da han var ti år gammel. Han har jobbet med vanskeligstilte ungdommer i 25 år og ble i 2006 kåret til årets forbilde på Idrettsgallaen. Marco spilte basketball i eliteserien i 18 år, ble Norgesmester 5 ganger og har representert det norske basketball landslaget i 12 år. 
Sommeren 2009 ble han rammet av en sjelden nervesykdom og var lam fra brystet og ned. Legene sa at han ikke ville klare å gå igjen uten hjelpemidler. Etter 14 måneder med trening fullførte han Berlin Marathon, og tre år senere vant han Mesternes Mester på NRK.
Patrick Jones - Course author
Created with