Tre tips for å bli en tryggere leder

Trude Falck Bjånes @It´s time out
"Å være leder er utfordrende,krevende og gøy. Av og til er lederskoene for små, og en risikerer å få gnagsår. Andre ganger er de for store. Lederne prøver å fylle dem så godt de kan. Jeg har hittil ikke møtt en leder som er ferdig utlært. Derfor ønsker jeg å gi deg noen tips til hvordan du kan gjøre lederhverdagen litt enklere" - Trude
Write your awesome label here.


Trude Falck Bjånes

Trude har blant annet jobbet med ledelse i IT- og mediebransjen og som rådgiver og fasilitator innen leder- og organisasjonsutvikling. I tillegg har hun drevet kulturutviklingsprosesser, designet og holdt lederutviklingskurs og gründet egen virksomhet.
Hun er utdannet diplom markedsøkonom og coach, og har i tillegg flere kurs innen ledelse, kommunikasjon, samhandling, e-handel og styrekompetanse. Og så har "..jeg tryna, reist meg igjen og stått han av", som hun selv sier det.
Trude brenner for at folk skal bli flinkere til å stoppe opp – både alene og sammen. For å reflektere, utforske, våge, vise sårbarhet og høre etter. I en arbeidshverdag som baserer seg på korte frister og hard konkurranse, er slike pauser gull verdt. Vi må ikke glemme verdien av en timeout – om det er en flere dagers samling på fjellet, ved sjøen, i Barcelona. Eller kun et par timers pause i hverdagen.
Patrick Jones - Course author
Opprettet med