Få med deg fnyserne

Trude Falck Bjånes @It´s time out

Det er lett å la seg vippe av pinnen av de såkalte fnyserne – spesielt de høylytte og autoritære. Hvordan kan du som leder få fnyserne med deg?
Write your awesome label here.

Trude Falck Bjånes

Trude har blant annet jobbet med ledelse i IT- og mediebransjen og som rådgiver og fasilitator innen leder- og organisasjonsutvikling. I tillegg har hun drevet kulturutviklingsprosesser, designet og holdt lederutviklingskurs og gründet egen virksomhet.

Hun er utdannet diplom markedsøkonom og coach, og har i tillegg flere kurs innen ledelse, kommunikasjon, samhandling, e-handel og styrekompetanse. Og så har "..jeg tryna, reist meg igjen og stått han av", som hun selv sier det.

Trude brenner for at folk skal bli flinkere til å stoppe opp – både alene og sammen. For å reflektere, utforske, våge, vise sårbarhet og høre etter. I en arbeidshverdag som baserer seg på korte frister og hard konkurranse, er slike pauser gull verdt. Vi må ikke glemme verdien av en timeout – om det er en flere dagers samling på fjellet, ved sjøen, i Barcelona. Eller kun et par timers pause i hverdagen.
Patrick Jones - Course author
Opprettet med