Glemmer du å trene før du skal prestere?

Therese Cleve-Stiansen @Leading Edge

"Som prestasjonsutvikler og coach ser jeg dessverre at veldig mange bruker liten eller ingen tid på forberedelser. En prestasjon kan i dette tilfellet være et viktig møte, en viktig samtale, jobbintervju, presentasjon, et større foredrag eller lignende. Det du legger i forberedelsene kan ofte være å sette dato, tid og et tema. Prestasjonen tar du som det kommer og håper på det beste. Det er kanskje å sette det litt på spissen, men ikke langt unna sannheten for mange" - Therese
Write your awesome label here.


Therese Cleve-Stiansen

Therese brenner for å bevege mennesker fysisk, mentalt og emosjonelt. Det er hennes visjon i alt hun gjør.

Hun jobber i dag med å coache ledere og utøvere, holde foredrag og kurs. Therese er sertifisert og har en mastergrad i NLP (nevro lingvistisk programmering).

I tillegg til dette har hun en bred erfaringsbakgrunn blant annet som toppidrettsutøver, men også som gründer og daglig leder av selskapet Movimenti AS. Hun har utviklet kurs i personlig ledelse og holder flere åpne- og bedriftsinterne kurs.

Therese også flere års erfaring fra salg gjennom flere år for selskapene Bik Bok, Tech data, Esselte og luksusmerket Georg Jensen. Hos sistnevnte var hun ansvarlig for salg og opplæring av forhandlere i Norge.
Patrick Jones - Course author
Created with