Fra sjef til leder

Svein Harald Røine

Alle kan bli sjef. Dersom du blir forfremmet til en stilling som medfører personalansvar er du blitt sjef. Som oftest blir man forfremmet til sjef fordi man har vært faglig dyktig. Det er dessverre ikke noen garanti for at du blir en god leder.

En sjef styrer sine medarbeidere gjennom den fagkompetansen han har tilegnet seg gjennom karrieren, mens lederen bruker andre virkemidler. Det er fire faktorer som Svein Harald mener at man må mestre for å kunne gå fra å være sjef til å bli en leder. Bli med på hans foredrag her!
Write your awesome label here.


Svein Harald Røine

Min tidligere sjef beskrev meg på følgende måte: «Vi ser en mann i dress, men på innsiden er det en guttunge i kortbukser». Det var en slående beskrivelse som jeg har lært å like veldig godt.

Kombinasjonen av livserfaring, nedturer og oppturer etter mange års ledererfaring i næringslivet, med nysgjerrigheten, pågangsmotet og lekenheten til en gutt i kortbukser, har bidratt til at jeg har kunnet hjelpe mange mennesker på min vei i mitt virke i MrModig AS.

Min oppgave som inspirator, lederutvikler og performance coach er å trigge noe i hvert enkelt menneske jeg møter til å ta et skritt mot en drøm, et mål, eller en ønsket situasjon i livet.

Frykten begrenser oss i hverdagen mye mer enn vi tror. Derfor er det så viktig for oss å finne frem motet til å gjøre det vi har lyst til, men ikke tør, eller det vi mener er riktig å gjøre, men er redd for å gjøre.

Jeg holder åpne lederkurs og bedriftsinterne og tilpassede lederkurs. Toppledere, ledergrupper, idrettsutøvere og andre tar også kontakt når de føler behov for mental trening/coaching/personlig ledertrening.

En viktig del av mitt virke er å holde inspirasjonsforedrag for bedrifter og organisasjoner om ledelse, mot, arbeidsglede og kultur.
Patrick Jones - Course author
Opprettet med