Hvordan coache dine medarbeidere?

Susann Goksør Bjerkrheim og Per Andre Nørbech @Solid Utvikling

Denne filmen og artikkelen handler om hvilke ferdigheter du trenger å beherske for å kunne coache dine medarbeidere. Å coache er en av mange verktøy du som leder kan ta i bruk for å bistå i dine medarbeideres utvikling.
Write your awesome label here.

Susann Goksør Bjerkrheim og Per Andre Nørbech

Susann har som mål å bidra med utvikling hos alle mine samarbeidspartnere. Med mye erfaring, stort engasjement og sterk tro på at alle kan utvikle seg, jobber hun hardt for å oppnå akkurat det. Når du går inn i et samarbeid med henne skal du oppleve å lære, bli støttet og utfordret samtidig som vi har det gøy. Hun vil forvente at du er villig til å trene dine ferdigheter og hun skal bidra til at du ønsker å gjøre det!

Per brenner for å utvikle ledere og medarbeidere gjennom faktabasert kunnskap, kreative metodevalg og relevant trening. Læring og utvikling oppstår innenfor trygge og utfordrende rammer der deltagerne opplever mening og mestring. Hans spisskompetanse er å hjelpe deltagerne til å realisere sitt potensiale gjennom nøyaktige observasjoner og presise tilbakemeldinger tilpasset den enkelte.
Patrick Jones - Course author
Created with