Selvledelse på hjemmekontor er lett...hvis du kan triksene!

Det er så lett å utsette ting, spesielt når du er på hjemmekontoret. Du kommer liksom ikke helt i gang. Det er så lett å gjøre alt annet enn det du skal, selv om du vet at ubehag og dårlig samvittighet ofte er resultatet. Men det er ikke for sent – i dette digitale foredraget får du oppskriften for å ta tilbake kontrollen.
Write your awesome label here.Svein Harald Røine

Min tidligere sjef beskrev meg på følgende måte:
«Vi ser en mann i dress, men på innsiden er det en guttunge i kortbukser»
Det var en slående beskrivelse som jeg har lært å like veldig godt.
Kombinasjonen av livserfaring, nedturer og oppturer etter mange års ledererfaring i næringslivet, med nysgjerrigheten, pågangsmotet og lekenheten til en gutt i kortbukser, har bidratt til at jeg har kunnet hjelpe mange mennesker på min vei i mitt virke i MrModig AS.
Min oppgave som inspirator, lederutvikler og performance coach er å trigge noe i hvert enkelt menneske jeg møter til å ta et skritt mot en drøm, et mål, eller en ønsket situasjon i livet.
Frykten begrenser oss i hverdagen mye mer enn vi tror. Derfor er det så viktig for oss å finne frem motet til å gjøre det vi har lyst til, men ikke tør, eller det vi mener er riktig å gjøre, men er redd for å gjøre.
Jeg holder åpne lederkurs og bedriftsinterne og tilpassede lederkurs. Toppledere, ledergrupper, idrettsutøvere og andre tar også kontakt når de føler behov for mental trening/coaching/personlig ledertrening.
En viktig del av mitt virke er å holde inspirasjonsforedrag for bedrifter og organisasjoner om ledelse, mot, arbeidsglede og kultur.
Patrick Jones - Course author
Created with