Webinar: Mellomlederens Verktøykasse

Mellomlederrollen oppfattes av mange å være den vanskeligste rollen i en organisasjon. Du er mellom barken og veden. I skvisen mellom ledelsen, medarbeidere og kollegaer.
·Samtidig har mellomlederen kanskje den viktigste funksjonen i organisasjonen. Det er mellomlederen som skal sette strategien ut i live. Det er mellomlederen som skal forsikre seg om at medarbeiderne gjør de
Write your awesome label here.


Svein Harald Røine

Min tidligere sjef beskrev meg på følgende måte:
«Vi ser en mann i dress, men på innsiden er det en guttunge i kortbukser»
Det var en slående beskrivelse som jeg har lært å like veldig godt.
Kombinasjonen av livserfaring, nedturer og oppturer etter mange års ledererfaring i næringslivet, med nysgjerrigheten, pågangsmotet og lekenheten til en gutt i kortbukser, har bidratt til at jeg har kunnet hjelpe mange mennesker på min vei i mitt virke i MrModig AS.
Min oppgave som inspirator, lederutvikler og performance coach er å trigge noe i hvert enkelt menneske jeg møter til å ta et skritt mot en drøm, et mål, eller en ønsket situasjon i livet.
Frykten begrenser oss i hverdagen mye mer enn vi tror. Derfor er det så viktig for oss å finne frem motet til å gjøre det vi har lyst til, men ikke tør, eller det vi mener er riktig å gjøre, men er redd for å gjøre.
Patrick Jones - Course author
Opprettet med