Hvordan bygge sterke relasjoner?

Dette kurset handler om å bygge sterke relasjoner. Gjennom de neste par timene vil vi utforske hvorfor relasjoner er så viktige, hva som egentlig ligger i begrepet "relasjon", og ikke minst, hvordan du kan utvikle sterkere bånd til andre mennesker. 
For å hjelpe deg på veien vil jeg gi deg nyttige oppgaver som du kan gjennomføre for å få mest mulig ut av de tingene jeg snakker om. Disse oppgavene vil gi deg praktisk erfaring og innsikt som du kan bruke i virkelige situasjoner.

Gjør gjerne oppgavene sammen med noen andre, feks en venn, din bedre halvdel eller en kollega. Husk at øving og bevisst innsats er nøkkelen til å bli bedre i enhver ferdighet. Det å bygge relasjoner er absolutt ikke noe unntak fra denne regelen.
Write your awesome label here.


Kjell Værøy Ljøstad

Kjell Ljøstad har jobbet i over 25 år i IT-bransjen, og har solid erfaring med etablering av bedrifter. Gjennom 10 år satt Kjell i ledergruppen i Webstep, som år etter år var i toppen av Great Place To Work. Webstep klarte å beholde sin identitet og firmakultur gjennom vekst og gode reultater og klarte kunststykket å vinne GPTW i alle klasser.

Kjell er mye brukt som foredragsholder innen tema som Relasjoner, Relasjonsledelse, Hvordan bygge effektive team og Smidige prosesser.
Patrick Jones - Course author
Created with