iProsess: Coachende lederstil

Vår partner iProsess har kurs om Coachende lederstil som dere kan få tilgang til med 20% rabatt.

Husk å benytte koden MLU20%2023 for å få 20% rabatt ved registrering.

Leksjon 2 i programmet er gratis, slik at du har mulighet til å få et inntrykk av kurset.

Coachende lederstil
Etterhvert som flere og flere organisasjoner erkjenner at kontinuerlig læring er en forutsetning for å vinne konkurransen, blir coaching-metodikken et viktig verktøy for ledelse av kunnskapsarbeid. I dag har jo nesten alle spisskompetanse og en selvstendig rolle: Ledere, rådgivere, ingeniører, selgere, advokater, leger, sykepleiere, arkitekter og IT spesialister. Fagområdene utvikles kontinuerlig og kompetanse er nå ferskvare som alltid må oppgraderes. Effektiv ledelse i dag inkluderer derfor effektive læringsprosesser i hverdagen.

Dette er programmet for deg som vil hjelpe dine medarbeidere til å lære raskere enn konkurrentene. Du vil få innsikt i coachende lederstil og en dyp forståelse av de 6 viktigste spørsmålene som du kan bruke for å coache dine medarbeidere. 
Write your awesome label here.

Tor Berntsen:

Tor er organisasjonspedagog med lang erfaring innen lederutvikling og rådgivning.
Siden han startet iProsess i 1999 har han jobbet med mange kjente norske virksomheter; Avinor, Posten, Ekornes, Sykehuspartner, Nortura, Politiet, Cramo og Sparebanken Sogn og Fjordane er bare noen av samarbeidspartnerne - alltid med fokus på strategi, endring og mennesker. 
Created with