Anders Martinius Tangen

Bakgrunn 
Anders Martinius Tangen er en av Norges mest brukte foredragsholdere, har egen praksis som psykoterapeut og coach i Bygdøy Allé i Oslo og har jobbet med formidling hele livet. Med egne radioshow på NRK og P4; «Tid for Tangen», «Andersnatten» og «Badeanda». I tillegg har han vært nyhetsreporter i NRKs nyhetsavdeling, og programleder for barneprogrammet «Kykelikokos» og vert for Norsk Tippings program «Extra» på NRK. I NRK hadde han også lederstilling i NRKP2.

Formell kompetanse 
Anders Martinius Tangen er utdannet gestaltpsykoterapeut, i tillegg til å ha studert jus og statsvitenskap ved Universitetet i Oslo.

Spesialitet
Faglige, morsomme og inspirerende foredrag. Anders Tangen leverer ulike type foredrag tilpasset kundens ønsker og formål. Humor er alltid en viktig ingrediens uansett type foredrag og latter er selvskrevet i enhver forsamling selv om temaene er seriøse. ​Med 18 års erfaring som profesjonell foredragsholder for næringslivet, er det et stort register å ta av. I sine foredrag bruker han hele sin kompetanse og erfaring som journalist, programleder, gestaltterapeut (psykoterapi), og komiker.

Konsept og ferdig utviklede foredrag 
«Født til omstilling»: Et morsomt tankevekkende foredrag om det litt skremmende «It´s all in the huggu».: Foredraget handler om å tørre å leve mer spontant og intuitivt. «Optimist -for sikkerhets skyld» og «Livet mitt er aldri helt okey, og det er helt okey for meg». Seminar / Workshop: «Snakk bedre sammen». Mange arbeidsmiljøer, eller andre sosiale grupper går noen ganger i lås fordi folk har glemt å snakke ordentlig sammen.

Referanser
"Anders traff meget godt, og hadde satt seg godt inn i våre utfordringer. Anders var en energibunt og hadde meget god formidlingsevne. Han ballanserte alvor og humor med glimt i øyet!”
– DNB NOR

Det vi kanskje er mest fornøyd med er at mange melder tilbake at de har fått nye refleksjoner, ny innsikt eller ny læring – det var jo det vi ønsket å oppnå! Ut i fra evalueringen ser det ut til at årets «Læringslivet» ser ut til å bli «tidenes beste» – mye takket være ditt bidrag.”
– NHO. KERSTIN LAUE

Faglig dyktig og på kornet i forhold til vår bestilling. I tillegg en vanvittig humor, vi lo så tårene trillet. Anders er også en meget hyggelig og lun person. Anbefales på det varmeste.”
– NAV INNKREVING. TROND JØRGENSEN

"Motto for foredragene er og skal alltid være; Motiverende Moro Med Mening!"
Created with