Webinar - Stå støtt i deg selv

Tid: Onsdag 8/12, 1200-1300 
Pris: Gratis

Webinar med Therese Cleve Stiansen

Write your awesome label here.
I løpet av de siste 1,5 årene har Therese hatt 260 coaching seanser med ledere fra ulike bransjer. 

Det er noen felles trekk som går igjen hos flere av disse lederne som er gjennom et lengre lederprogram. Det er blant annet at de ønsker å stå stødigere i seg selv, i sine valg og i sin kommunikasjon med ulike personlighetstyper.

Therese vil gjennom dette webinaret ta deg gjennom tre områder som du kan ta tak i og bevisst jobbe systematisk gjennom for å oppleve at du på sikt vil stå stødigere i deg selv, i dine valg og i din kommunikasjon.

Om Therese

Therese startet sin store lidenskap, dans, da hun var 2,5år og var toppidrettsutøver i sportsdans i mange år med meritter som 13 NM gull, bronse i ungdoms VM, nordisk mester og vinner av flere world ranking konkurranser.

Therese har ledet 7 ulike profiler til å gå langt ut av deres komfortsone og profesjon, gjennom 7 sesonger som profesjonell danser på Skal vi danse. 

Hun har utviklet eget treningskonsept med dans som grunnlag og beveget det norske folk gjennom to sesonger som treningsekspert på God morgen Norge. Therese har brukt sin erfaring fra idretten, TV, og store prestasjoner på scenen i kombinasjon med hennes master i NLP til å utvikle og holde en rekke kurs og konsept innen personlig ledelse. 

I dag er Therese partner i Leading Edge og driver konseptet Movimenti på sitt 14år der visjonen er å bevege mennesker fysisk, mentalt og emosjonelt gjennom kurs, 1:1 coaching, events og ulike produksjoner på egne sosiale flater. I tillegg er Therese deleier av Mitt LederUnivers. 

Therese har vært i styret i organisasjonen ALS Alltid Litt Sterkere siden 2015 hvorav to år som styreleder. De jobber frivillig for å bedre situasjonen for ALS rammede.

Learn to use all the related tools, walk into a job and be a rockstar from day one
Created with